foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui penyaluran maklumat laman web yang tepat dan terkini. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan UniMAP tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. UniMAP berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.

Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan UniMAP tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. UniMAP tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari laman ini.

DASAR PRIVASI

POLISI KESELAMATAN

PENAFIAN

HAKCIPTA

Advanced Multidisciplinary MEMS-Based Integrated Electronic NCER Centre of Excellence (AMBIENCE) School of Microelectronic Engineering, Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), SME Bank Industrial Estate, 02000 Kuala Perlis, Perlis.

Tel: +604-9854724